Новини

Стандарти НАТО: День італійської кухні у Військовому інституті

Стандарти НАТО: День італійської кухні у Військовому інституті

Пасти «Альфредо», «Балоньєзе», салати «Капрійський» і «Цезар», «Фратата», суп «Міністроне», «Різотто»  з куркою – все це меню не елітного італійського ресторану в столиці, а ті страви, які сьогодні скуштують курсанти Військового інституту телекомунікацій і інформатизації імені Героїв Крут.
Влаштувати День європейської кухні, зокрема італійської – це ідея  кухарів, які працюють в їдальні вишу.  З першого вересня минулого року Військовий інститут перейшов на нову систему харчування за натівськими стандартами.
– Тепер кожен на сніданок, обід і вечерю, на власний розсуд обирає з декількох страв, – зазначає заступник начальника ВІТІ з тилу, полковник Олександр Станілога.

Офіцери  продовольчої служби інституту регулярно проводять моніторинг та анкетування серед військовослужбовців. Це дозволяє урізноманітнювати меню.
Самі курсанти відмічають, що страви, приготовлені «з душею» нагадують домашню мамину кухню. І кожного дня мають змогу приємно дивуватися фантазіям кухарів Військового інституту.

Сохранить

Сохранить

Сохранить

Powered by Ajaxy